Українські розвідники поблизу ЗАЕС знищили базу ФСБ РФ та склад бюлетенів

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про успішно проведену операцію на тимчасово окупованій території - населеному пункті Кам’янцец-Дніпровській, який знаходиться у 11 км від Запорізької атомної електростанції.

Бійці спеціального призначення ГУР знищили та суттєво пошкодили ряд об'єктів, зокрема склад бюлетенів, які рашисти намагались використати під час псевдореферендуму, а також базу ФСБ, співробітники якого здійснювали охорону, - йдеться у повідомленні.

"Склад було підірвано вибухом зсередини приміщення. Всі наявні друковані матеріали - знищено... Точна кількість вбитих та поранених ФСБшників - уточнюється. Вцілілих та поранених терміново евакуюють в напрямку окупованого Криму", - повідомило Головне управління розвідки, підкресливши, що у результаті проведення спецоперації цивільне населення не постраждало.

Зараз, як повідомляють розвідники, у кількох приміщеннях тривають пожежі, які окупанти не можуть загасити, в населеному пункті введено посилену комендантську годину з ранку у небі баражують вертольоти.

З огляду на зазначення, що вибух на складі був з середини та участь бійців спеціального призначення ГУР МО, мова, скоріш за все, йде про успішну операцію з фізичним проникненням у тил противника, для чого було здійснено форсування Дніпра, ширина якого у цьому місці понад 5 км, - зазначає видання "DEFENSE EXPRESS".

rozv3

Так звана "російська преса" повідомила про подію та її наслідки наступним чином:

rozv2

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.