Ліквідовано «коменданта» окупованого Бердянська

Його авто було підірвано. 

 В окупованому військами Росії Бердянську сьогодні вдень пролунав вибух, а потім почалася стрілянина. 

Як повідомив представник окупаційної адміністрації Запопрозької області Володимир Рогов, було підірвано машину «коменданта» міста Артема Бардіна. Його автомобіль стояв поряд із міською адміністрацією. 

Внаслідок вибуху автомобіля російський полковник Артем Бардін, якого призначили "військовим комендантом" Бердянська невдовзі після початку окупації міста. був у важкому стані госпіталізований до лікарні. Від взриву Бардіну відірвало обидві ноги. 

likv2

Надвечір стало відомо, що Артем Бардін помер у лікарні.

***

Це вже не перша жертва партизанського опору на тимчасово окупованих територіях України. І, судячи з усього, те, що відбувається, змушує ставлеників окупантів неабияк трусити.

Так, гауляйтера Мелітополя Євгена Балицького (на фото), який втік до Криму, окупанти повернули назад під конвоєм. Однак після цього він знову зник. Про це розповів міський голова Іван Федоров, - пише видання "Кореспондент"

likv3

"Після його від'їзду його повернули під конвоєм 1 вересня, щоб він здався, що живий-здоровий. Після цього він знову зник. На сьогодні його перебування в Мелітополі не помічено, він давно просився керувати на "віддаленці", - сказав Федоров.

При цьому мер додав, що "у будь-який зручний момент під конвоєм його привезуть і показуватимуть": "Це точно не людина, яка приймає будь-які рішення. Це просто особа, якою торгують вороги".

Федоров зазначив, що на Балицького чекає або український суд, який винесе рішення за статтею про зраду Батьківщини, або російські спецслужби. На думку Федорова, ФСБ пізніше обов'язково ліквідує гауляйтера як використаного.

Федоров також розповів, що наразі почастішали дзвінки від колаборантів, долучених до "виборчкому" щодо проведення псевдореферендуму. Зрадники переживають за власні життя та просять передати партизанам, що вони більше не співпрацюватимуть із окупантами.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.