На окупованих територіях України продовжується ліквідація колаборантів та зрадників

Тільки за 16 вересня відмічено два нові випадки.

У тимчасово окупованому Бердянську вбили заступника так званого "голови міської адміністрації" Олега Бойка, а також його дружину, яка готувала псевдореферендум у місті. Про це заявив представник окупаційної адміністрації Володимир Рогов 16 вересня.

"У свого гаража було вбито заступника голови військово-цивільної адміністрації Бердянська з питань житлово-комунального господарства Олега Бойка та його дружину Людмилу Бойко", - заявив Рогов.

Він зазначив, що Людмила Бойко очолювала територіальну виборчу комісію та готувала місто до проведення так званого референдуму.

Згодом інформацію про вбивство колаборантів підтвердили і російські ЗМІ.

В той же день потужний вибух пролунав у будівлі так званої будівлі «генеральної прокуратури» в Луганську.  З'ясувалося, що  вибух стався прямо в кабінеті «генпрокурора ЛНР» Сергія Горенка, внаслідок чого загинув він сам та його заступниця Катерина Стегленко.

Голова угрупування «ЛНР» Леонід Пасічник звинуватив у вибуху українську владу.

Смерть «генпрокурора» угруповання «ЛНР» та його заступниці – внутрішні "розборки" або зачистка Росією свідків військових злочинів. Про це заявив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк.

«Ліквідацію так званого "генпрокурора ЛНР" та його заступника у власному кабінеті слід розглядати не інакше як розборки місцевих кримінальних ОЗУ, які не розділили награбоване майно напередодні масштабної втечі. Інша версія – зачистка РФ свідків військових злочинів», - написав він у своєму Twitter.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.