20 октября можливі віялові відключення електрики

Пошкоджено майже 40% загальної інфраструктури та генеруючих потужностей.

У різних регіонах України сьогодні та завтра можливі віялові відключення електрики, щоб спростити процес відновлення зруйнованої інфраструктури. Про це заявив радник міністра енергетики України Олександр Харченко в ефірі національного телемарафону.

"На жаль, за новими даними, майже 40% загальної інфраструктури та генеруючих потужностей серйозно пошкоджені. Продовжується робота з відновлення та ремонту, але дива можливі до певної міри. Тому слід очікувати, що сьогодні-завтра будуть не лише аварійні, а й планові відключення, щоб не перевантажувати мережу", - наголосив Харченко. 

Про можливі перебої у подачі електроенергії повідомив у Телеграм і замголови Офісу президента Кирило Тимошенко. 

"Завтра 20.10.2022 по ВСІЙ Україні будуть вводитися обмеження постачання електроенергії.  Сьогодні ворог знову зруйнував генеруючі об‘єкти енергетики. Прошу поставитись до цього серйозно. Починаючи із 7:00 до 23:00 години необхідно мінімізувати користування електроенергією. Це стосується жителів УСІХ областей країни. Якщо цього не зробити слід готуватися до тимчасових відключень",- повідомив він. Також, за його словами, від завтра в містах буде обмежене використання вуличного освітлення.

Він додав, що це вимушені кроки. 

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.