Окупанти вдарили по обладнанню газової промисловості на сході України

Є руйнування, отримали поранення працівники та поліцейські.

Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"В Ізюмському районі є пошкодження обладнання газової промисловості. Під час ліквідації наслідків постраждали 8 людей - працівники та поліцейські, усі після обстеження та надання медичної допомоги лікуються амбулаторно", - йдеться у повідомленні.

Про завдання ударів по газодобувній інфраструктурі повідомив і голова правління НАК «Нафтогаз України» Олексій Чернишов: ворогом було здійснено масований обстріл газовидобувної інфраструктури АТ «Укргазвидобування» на сході України. За його словами, декілька об'єктів зруйновано, декілька зазнали пошкоджень.

На даний час спеціалістами "Укргазвидобування" оцінюються наслідки та масштаби атаки. Також встановлюється інформація щодо постраждалих.

gaz2

Раніше про те, що рф здійснює удари по нашому газовидобутку повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

gaz3

Прес-служба Харківської обласної прокуратури повідомила  наступне: "...зафіксовано потрапляння в об'єкт критичної інфраструктури в Ізюмському районі. Постраждали четверо працівників підприємства. Під час огляду місця події російські військові повторно завдали ракетного удару по Ізюмщині: поранено чотирьох поліцейських". 

ДО РЕЧІ

Російські окупанти, відступаючи з правобережної частини Херсонської області, замінували в Білозерському районі територію сонячної електростанції. Про це повідомила поліція Херсонської області у Facebook.

"Надійшло повідомлення про масоване замінування російськими військовими території сонячної станції у Білозерському районі, яка до початку війни була важливим елементом енергетичної безпеки громади, – сказано в повідомленні. – Під час окупації військові РФ розграбували та пошкодили станцію, нині вона не працює і частина населення страждає через відсутність електроенергії і тепла".

Уточнюється, що після деокупації території працівники поки не можуть стати до роботи з відновлення діяльності станції і генерації електроенергії.

ПО ТЕМІ:  Русские оккупанты демонтируют и вывозят одну из крупнейших солнечных станций Украины

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.