Ідентифіковано військові-виродки з росії, які розстрілювали цивільних в Україні

Усіх злочинців буде знайдено та покарано.

СБУ ідентифікувала російського військового, який 24 лютого віддав наказ стріляти по цивільних авто на в'їзді до Харкова. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"В результаті слідчих дій встановлено особу російського загарбника, який на початку повномасштабного вторгнення віддав наказ стріляти по українцям, які намагалися виїхати з Харківщини. Військовим злочинцем виявився заступник командира з військово-політичної роботи 25-ї окремої мотострілецької бригади Західного військового округу з РФ підполковник Євген Зеленов. 24 лютого він командував однією з російських батальйонно-тактичних груп, яка веде активні бойові дії з підрозділами Сил оборони на Східному напрямку", – йдеться у повідомленні.

ub1

За даними слідства, його окупаційне угруповання наблизилося до Харківської кільцевої дороги з боку селища Липці та заблокувало в'їзд до обласного центру.

"При цьому місцеві жителі, які їхали з прикордонних населених пунктів регіону, вимагали розблокувати рух і чинили опір окупантам. За це командир рашистів віддав підлеглим наказ відкрити вогонь на ураження по автомобілях, у яких перебували цивільні громадяни. В результаті злочину одна людина загинула, щонайменше двоє отримали тяжкі поранення", – повідомляють у СБУ.

Слідчі Служби безпеки заочно повідомили фігуранту про підозру у порушенні законів і звичаїв війни, поєднаних з умисним убивством.

"Продовжуються комплексні заходи щодо встановлення його місцезнаходження та притягнення до відповідальності за злочини проти України", – йдеться у повідомленні.

***

У ніч на 18 листопада у тимчасово окупованому селищі Комиш-Зоря (Пологівський район) окупанти жорстоко вбили цілу сім’ю. Жертвами стали 34-річна Наталія Дармобід, її 36-річний чоловік Олександр та двоє їхніх синів — 13-річний Владислав та 6-річний Кирило.

ub2

Особи військових злочинців встановили OSINT-розвідники «Бджоли». Ними виявилися військовослужбовці 57-го полку 6-ї мотострілецької дивізії 58-ї армії рф, - повідомляє «Ріа Мелітополь».

«Між місцевими жителями та окупантами виникла сварка, під час якої загарбники з вогнепальної зброї вбили Олександра і двох малолітніх дітей. Жінку, за словами розвідників, росіяни зґвалтували і задушили. Після вбивства з будинку сім'ї Дармобід зникли гроші та цінні речі, що підтверджують родичі загиблих».

ub3

Військовими злочинцями, за словами OSINT-розвідників, є Касьян Іван Юрійович 1991 року народження, село Городна Московської області; Толстіков Андрій Юрійович 1986 року народження, населений пункт Жуково Тульської області. Толстіков, як інформує спільнота «Бджоли», раніше був засуджений за умисне вбивство.

ub4

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.