Кримчанина засудили до великого штрафу за прослуховування української пісні

Пісню "Червона калина" суд розцінив як публічні дії, спрямовані на дискредитацію використання Збройних Сил рф.

26-річного мешканця Кіровського району тимчасово окупованого Криму визнано винним у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого за ч.1 статті 20.3.3 КоАП РФ (Публічні дії, спрямовані на дискредитацію використання Збройних Сил рф).

Про це повідомляє видання "Кафа".

Судом встановлено, що 11 грудня у вечірній час доби правопорушник, перебуваючи біля місцевої крамниці, публічно у присутності інших громадян, голосно включив у своєму автомобілі пісню «Червона калина».

Свою провину у скоєнні інкримінованого адміністративного правопорушення він визнав і розкаявся у скоєному.

Суд, всебічно вивчивши матеріали справи, встановив провину особи, яка притягується до адміністративної відповідальності, і призначив йому покарання у вигляді адміністративного штрафу у розмірі 45 000 рублів.

Цікаво, що, очевидно розуміючи весь ідіотизм ситуації, співробітники видання "Кафа" проілюстрували текст цієї новини не лише картинкою із зображенням калини, а й відеозаписом цієї пісні, що прозвучала у знаменитому фільмі "В бой идут одни старики". 

kalina2

Схоже, що з нинішніми російськими звичаями тепер слід чекати або заборони фільму на території рф, або штрафу для самого видання "Кафа".

А пісня – гарна)

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.