Командувач морської піхоти ЗСУ закликав російських окупантів тікати або ж здаватися в полон

Інакше генерал-лейтенант Юрій Содоль пообіцяв їм "отріцатєльную мобілізацію".

Командувач морської піхоти військово-морських сил ЗСУ генерал-лейтенант Юрій Содоль закликав російських окупантів тікати або ж здаватися в полон українським захисникам. 

Звернення Юрія Содоля наводить Міноборони у Facebook.

"Звернусь окремо до російських військових: доки не пізно, біжіть, повертайтесь до своїх "марусьок" або здавайтесь у полон, інакше на вас чекає доля добрива на чужій землі, чорний пакет або інвалідність, ось ваше "щасливе" майбутнє. На відміну від вас, ми знаємо, за що боремося, ми єдині, ми – моноліт".

За словами Содоля, мета українських захисників – звільнення всіх територій України: "Ми зробимо все, щоб синьо-жовтий прапор знову замайорів у всіх містах Донбасу та Криму".

Він також повідомив, що окупанти збирають сили, накопичують резерви: "Це значить, що незабаром нові тисячі росіян пройдуть "отріцатєльную" мобілізацію".

"Кремлівські терористи не полишили своїх кривавих планів, вони не рахують жертви, бо люди для них є лише розхідним матеріалом. Зі свого боку українські морські піхотинці продовжать робити те, що вміють найкраще, – знищувати ворога – методично, планово, щоденно", - заявив генерал-лейтенант.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.