Секретар РНБО Олексій Данилов жорстко звернувся до російських окупантів

"Ми будемо вас гнати, допоки останній вонючий московський окупант своїм ходом або в целофановому пакеті не залишить українську землю!"

Збройні сили України продовжать знищувати російських окупантів доти, доки останній не покине територію нашої країни. Усі воєнні злочинці - отримають своє покарання. Про це заявив секретар Рада національної безпеки і оборони України (РНБО) Олексій Данілов у Twitter в суботу, 27 травня.

"Знищуємо рашистську гадину! Вдень і вночі! Солдат і техніку! Автоматом чи Коктейлем Спротив! Словом чи ділом! Ми не дамо вам спокою жодної секунди! Будемо знаходити вас, де б ви не були, чекати в засідці або атакувати ваші колони", - написав він.

Данілов зазначив, що усі, хто віддавав накази вбивати українців та завдавав страждань нашому народу, - отримають своє покарання.

"І ми знайдемо і покараємо всіх, хто віддавав накази вбивати нас, українців, - наших воїнів, жінок і дітей! Хто стріляв по мирних містах і селах! Хто розстрілював швидкі і пожежні машини! Ми ніколи вас не вибачимо! Ми будемо вас гнати, допоки останній вонючий московський окупант своїм ходом або в целофановому пакеті не залишить українську землю", - додав секретар РНБО.

Єдина українська земля, яку росіяни можуть прихопити з собою, це та, яка "залишиться на підошвах їх армійського чобота, в яких окупантів ховатимуть в труні". "Ми вам це обіцяємо! Наша земля, наша історія і наш вибір!", - підкреслив Данілов.

 

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.