Підбір стоматологічних матеріалів - як все зробити правильно

Перед будь-якої сучасної стоматологією встає нелегкий вибір придбання витратних матеріалів, які сьогодні пропонуються в самому широкому асортименті різними виробниками.

Дана сфера не стоїть на місці, постійно з'являються інноваційні препарати, системи, інструменти та новітні засоби. Вони відрізняються високою якістю, екологічно безпечні і естетичні, не кажучи вже про виняткову надійності. На що ж краще звернути увагу фахівців, які бажають купити стоматологічні матеріали за прийнятною ціною і без шкоди для будь-яких параметрів?

stomatologia

Кілька правил, які повинні дотримуватися сучасні стоматологи, вибираючи відповідні матеріали для своєї діяльності

В першу чергу, важливо визначитися з потребами конкретної клініки або навіть кабінету. Тільки після цього можна переходити до оцінювання стоматологічних матеріалів, необхідних для покупки. Правила вибору прості і нехитрі:

  • Купувати слід тільки всі стоматологічні матеріали, які за вартістю відповідають статусу клініки. Чим вище її клас, тим більш якісними і дорогими повинні бути витратні матеріали. Це важливо, в тому числі і для пацієнтів, які платять за лікування чималі суми. В бюджетний ж стоматологічний кабінет купувати дорогі витратні стоматологічні матеріали, навпаки, буде невигідно, ціна на них повинна бути більш доступною, а якість - гідним.
  • Сумісність матеріалів - ще один важливий параметр, на який слід звернути увагу обов'язково. Від нього безпосередньо залежить якість відреставрованих зубів і їх естетична привабливість. Ті стоматологічні витратні матеріали, які сумісні один з одним, дозволяють отримати міцну конструкцію і підвищену адгезію, використовуватися вони будуть протягом тривалого терміну, зберігаючи природний зовнішній вигляд.
  • Терміни придатності - даний пункт актуальний, якщо мова йде про оптові закупівлі. Придбані таким чином витратні матеріали повинні бути використані до закінчення терміну придатності, в іншому випадку стоматологія понесе збитки.
  • Властивості матеріалів теж мають значення. Зокрема, швидкість затвердіння у них буває різною, крім того, важливо враховувати, одно- або двоетапна технологія замісу практикується в кожному конкретному випадку. Найпоширенішими є ті стоматологічні матеріали, які відрізняються оперативністю замішування і зчеплення - від цього безпосередньо залежить швидкість проведення реставрації тривалість лікування кожного пацієнта.

* реклама

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.