В США блогер зізнався, що навмисно розбив літак заради переглядів на YouTube

У поліції шоу не оцінили...

В США ютубер навмисно розбив літак заради переглядів. Він визнає себе винним у перешкоджанні федеральному розслідуванню, прибираючи місце катастрофи. Про це повідомляє BBC.

В заяві про визнання вини він сказав, що зняв відео в рамках угоди про спонсорство продукту. Йому може загрожувати до 20 років ув'язнення. У листопаді 2021 року Джейкоб вилетів з аеропорту Санта-Барбари, штат Каліфорнія, в одиночному польоті з камерами, встановленими на його літаку. Разом з камерами Джейкоб взяв з собою парашут, а також селфі-палицю.

Він "не мав наміру долетіти до місця призначення, а натомість планував катапультуватися з літака під час польоту і зняти на відео, як він приземляється з парашутом на землю і як його літак падає і розбивається", – йдеться в повідомленні прокуратури Центрального округу Каліфорнії.

Літак впав у Національному лісі Лос-Падрес через 35 хвилин після зльоту. Джейкоб пішки дістався до місця падіння і відновив відзнятий матеріал. Деякі глядачі YouTube скептично поставилися до катастрофи, зазначивши, що пілот вже був одягнений у парашут і не зробив жодної спроби безпечно посадити літак.

Очікується, що Джейкоб вперше постане перед судом найближчими тижнями.

Джерело: "ЛІГА.tech"

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.