Бюро перекладів у Києві

Наше бюро перекладів у Києві пропонує професійні перекладацькі послуги недорого. Ми перекладаємо всі типи документів, а також аудіо- та відео-файли.

Якщо потрібно, виконуємо недорогий технічний переклад.

Наші послуги

Наше бюро https://translation.center/ukr виконає письмовий переклад:
● офіційних документів іноземних держав (паспорт, папери із посольства);
● дипломів та свідоцтв про здобуття освіти (у тому числі для легалізації);
● довідок (медичних, технічних, про відсутність судимості, з вишів та будь-яких інших);
● технічної, юридичної, медичної, фінансової та іншої документації.

За потреби можемо нотаріально засвідчити перекладені документи. Якщо потрібно, проставимо апостиль. Після цього вони матимуть юридичну силу за межами території України.

Наші переваги

Ось кілька причин, чому варто звернутися за перекладом саме до нашого бюро:
● Якість. У нас працюють лише професійні перекладачі. Завдяки цьому гарантуємо якість результату надання послуги. Точно перекладемо https://translation.center/ukr/pereklad-dokumentiv-kyiv наданий клієнтом документ, що дозволить уникнути проблем під час його подальшого використання.
● Конфіденційність. Наше бюро цінує свою репутацію і суворо дотримується професійних принципів, тому зберігає в таємниці інформацію, передану клієнтом. Якщо звертаєтесь до нас, будьте певні: ваші дані не потраплять до сторонніх людей.
● Зручність. Для нас головне – комфорт клієнта, тому працювати з нами просто та зручно. Ви надаєте нам документацію, а ми перекладаємо її. Жодних додаткових дій від вас не потрібно, ви тільки отримуєте результат нашої роботи.
● Швидкість. Виконуємо роботу протягом нетривалого часу. Це стосується всіх типів перекладу, зокрема технічного. Якщо документацію потрібно перевести в стислий термін, зробимо це дуже швидко.
● Користь. Наше бюро пропонує перекладацькі послуги дешево. Співпрацюючи з нами, ви заощадите гроші.
● Універсальність. Приймаємо папери будь-якими мовами з будь-яких держав: Україна, пострадянські, європейські та інші країни.

Як замовити перекладацькі послуги

Потрібен недорогий переклад документів? Зв'яжіться з нами будь-яким зручним способом
● за телефоном;
● через e-mail;
● залишивши заявку в нас на сайті.

Надамо безкоштовну консультацію, розрахуємо попередню вартість робіт, пояснимо, чи потрібне у вашому випадку нотаріальне засвідчення.

Також можете відвідати наш перекладацький центр особисто, отримати всю цікаву для вас інформацію та оформити замовлення у нашому київському офісі. Його місцезнаходження в самому центрі Києва – Майдан Незалежності, 2. До нас зручно доїхати з будь-якої точки столиці.

* реклама

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.