3 способи самостійно визначити розмір кільця

3 способи самостійно визначити розмір кільця

У сучасних людей зі своїм динамічним і насиченим способом життя далеко не завжди є час на нескінченні походи по магазинах, а інтернет пропонує ознайомитися з каталогами різноманітних виробників прикрас онлайн і швидко оформити замовлення не виходячи з дому.

Якщо ви плануєте вибрати кільце в інтернет-магазині для себе, або бажаєте зробити сюрприз дівчині, купивши золоте кільце в подарунок до свята або на заручини, важливо точно визначити розмір пальця, щоб кільце припало без попередньої примірки.

Звичайно, найвірніший спосіб правильно вибрати розмір – приміряти різні варіанти в ювелірному магазині. Але коли такої можливості немає, на допомогу приходять підручні засоби.

Спосіб 1. Виміряйте палець

Розмір кільця дорівнює діаметру внутрішнього обідка готового виробу в міліметрах. Тобто, якщо діаметр кільця дорівнює 16 мм, його розмір — 16. Все дуже просто! Щоб дізнатися правильний розмір, вам знадобиться нитка, стрічка або смужка паперу, яку можна обернути навколо пальця.

Алгоритм такий:

  1. Візьміть відрізок нитки (смужку паперу) і оберніть їм палець у тому місці, де розташовуватиметься кільце. Не надто туго, щоб виріб досить вільно надягався, але й не міг злетіти через різкий рух рукою.
  2. Зробіть позначку олівцем у місці з'єднання країв.
  3. Далі виміряйте довжину відрізка, що вийшов, і поділіть її на число π (3,14). Далі округліть число: це буде потрібний вам розмір.

Виміряти каблучку палець

Спосіб 2. Виміряйте кільце, яке вже є

Цей спосіб особливо добрий, якщо ви хочете купити золоте кільце для дівчини на подарунок. Просто візьміть її кільце, яке вже добре сидить на пальці, та виміряйте його внутрішній діаметр за допомогою лінійки. Результат у міліметрах і буде правильним розміром.

Спосіб 3. Використовуйте шаблон

Якщо у вас є доступ до принтера, цей спосіб підійде найкраще. Надрукуйте готовий шаблон для вимірювання кілець. Переконайтеся, що масштаб друку встановлено на 100%. По черзі прикладайте кільце до кожного з шаблонів, доки внутрішній діаметр точно не збігається.

Поради для правильного вимірювання пальця

  • Не рекомендовано вимірювати розмір рано вранці та пізно ввечері, у надмірно спекотну чи холодну погоду, після фізичних навантажень, сауни, басейну.
  • Зважайте на те, що пальці на двох руках відрізняються.
  • Тонкі кільця варто купувати розмір у розмір, а широкі моделі мають бути трохи більшими.
  • Якщо кісточка більша, ніж основа пальця, виміряйте палець у двох місцях і виберіть середнє значення.

Джерело

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.