Дізнайтеся, коли прийде час припинити грати в покер

Для онлайн-покеру важливо знати, коли виходити з гри. Це може збільшити або зруйнувати ваш виграш. І це стосується не лише програшних позицій.

Рішення залишити гру, коли ви тримаєте велику стопку фішок, також може мати значний довгостроковий вплив.

На жаль, не кожна гра приносить прибуток; деякі можуть бути плідними, інші ні. Грайте занадто довго, і ви ризикуєте зробити помилки через виснаження, занадто коротко, і ви можете не дати собі належних шансів на успіх. Але не завжди легко розпізнати, коли потрібно кинути палити. Ось кілька ознак, на які варто звернути увагу, які підкажуть вам, що час припинити гру. Грайте онлайн на сайті Вбет покер та контролуйте свою гру.

Ознаки того, що пора вийти з гри

Якщо ви робите щось із цього, напевно, саме час відійти від фетру: 

  • Блефує більше, ніж зазвичай, без видимої причини
  • Робити більше та/або більші ставки, ніж зазвичай
  • Переживання бед-біту
  • Початок нахилу

Інші показники залежать від вашого психічного стану. Якщо ви відчуваєте безнадійність між кожним раундом або зосереджуєтеся на своїх помилках, це може змусити вас зробити погані ставки, навіть якщо ви знаєте, що повинні фолд.

Для початківців відчуття безнадії стає звичним, якщо вони оцінюють свій рівень майстерності проти більш просунутих суперників. Пам’ятайте, що ви все ще на початковій стадії гри, тоді як інші, можливо, грають кілька десятиліть. Тож не дозволяйте гордості переважити ваше рішення покинути гру.

Тільтінг в покері

poker2

Окрім цих індикаторів, існують сценарії, які повідомляють гравцям, коли потрібно залишити гру. Легко подумати, що хочеться відновитися після кількох невдалих раундів – або поганого удару – але гра під емоційним настроєм часто не закінчується добре.

Нереально очікувати успіху від кожної гри, в яку ви граєте. Необхідно розуміти, що ви хоча б зрідка будете програвати, інакше ви ризикуєте тильтувати. Тільтінг виникає, коли гравець грає в азартні ігри, перебуваючи в поганому розумовому стані (наприклад, розчарування), і це призводить до дорогих помилок. Якщо ти відчуваєш, що тильтуєш, настав час вийти з гри.

Тільт може статися з кількох причин, наприклад грати, коли втомилися, робити помилки, балакати противника або переживати бед-біт (назвемо декілька). Тільт може призвести до серії помилок гравців: 

  • Надмірний блеф
  • Підвищення більше, ніж зазвичай
  • Грати більш агресивно
  • Залишайтеся в грі, коли знаєте, що ваші шанси невеликі
  • Бажання перемогти конкретного суперника та колл його ставок (незалежно від вашої руки)
  • Недостатньо ретельно продумуєш свої ходи та граєш надто швидко 

Однак є також способи уникнути тильту в онлайн-покері. Якщо ви зробили помилку, не зациклюйтеся на ній. Бери себе в руки та рухайся далі – навіть досвідчені гравці допускають помилки. Зберігаючи самовладання, ви ставите себе в набагато кращу позицію, ніж ваші суперники, які дотримуються тильту. Крім того, не будьте надто суворими до себе. Насолоджуйтесь моментами успіху та намагайтеся вчитися на невдачах.

Встановлення меж

Чудовий спосіб уникнути тильту або виходу з гри – це встановити межі вашого часу за столом. Ліміти виграшів і програшів — ідеальне місце для початку. Визначте суму, яку ви можете спокійно втратити. Як тільки ви підійдете або досягнете цього маркера, ви виходите з гри. Це означає, що незважаючи ні на що, ви залишаєте гру в покер без більшої втрати, ніж можете собі дозволити. 

Встановлення ліміту виграшу також може бути корисним. Це може врятувати вас від виснаження та може врятувати ваш банкрол від серйозного удару. Визначтеся з реалістичним прибутком, який ви з радістю заберете додому, і, досягнувши цієї мети, відступіть. Знати, коли піти у виграшній позиції, так само важливо, як знати, коли вийти у програшному сценарії.

Обмеження часу — ще одна важлива межа, яку потрібно встановити. Перегравання може призвести до безглуздих помилок і стати надмірною емоційністю, якщо вони трапляються – це звичайний тригер для тільту. Гра в онлайн-покер може тривати кілька годин, тому, наприклад, встановивши собі чотиригодинний ліміт, ви знаєте, що не піддастеся помилкам, спричиненим втомою. Або ви можете встановити обмеження на кількість роздач, які ви граєте, з тих самих причин. 

Грайте відповідально

Від покеру та онлайн-слотів до рулетки важливо грати відповідально. Vbet радить гравцям робити ставки лише на те, що вони можуть дозволити собі програти. Дотримуючись правил відповідальної гри, ви налаштовуєтеся на приємну та тривалу кар’єру азартного гравця.

Перевірте свої навички на Vbet

Тепер, коли ви знаєте, на які ознаки слід звернути увагу, чому б не знайти свою наступну гру в покер на найкращому онлайн покерному сайті Vbet. Ми проводимо низку покерних ігор та онлайн-турнірів з різним бай-іном, у які можна грати будь-коли та будь-де на мобільному телефоні, планшеті та комп’ютері.

Отже, зареєструйтеся сьогодні та розблокуйте наш нескінченний вибір ігор у казино з живими дилерами, онлайн-слотів та багато іншого.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.