Російські пані готові з вигодою для себе відправляти чоловіків на бійню в Україну

Матеріальні блага - насамперед, а "бабы еще нарожают".

Кожен десятий російський доброволець вирушає на війну проти України, тому що його дружина постійно пиляє, їй постійно чогось не вистачає, а вона звикла до гарного життя. Таку статистику навів мер російської Воркути Ярослав Шапошніков в ефірі регіонального телебачення.

"Десь відсотків десять із тих добровольців, які добровільно йдуть на фронт, йдуть через те, що їхні дружини звикли до хорошого життя", - сказав мер.

Росіянка, яка, ймовірно, проживає в тимчасово окупованому Криму, поділилася «бізнес-ідеєю», яка допоможе їй заробити на мобілізації.

Вона розповіла, що її знайомого скоро мобілізують. Поки цього не сталося, вона просить його одружитися, щоб після смерті в Україні вона змогла отримати 7 мільйонів рублів від держави, пише «Главред».

Жінка щиро обурювалася, що знайомий не поспішає одружуватись, хоча для неї «це дуже важливо», бо дозволить закрити іпотеку.

babi1

«У мене 2 неповнолітні дитини, я зможу отримувати пільги та допомогу. Важко уявити, скільки таких чоловіків у Криму могли б допомогти самотнім жінкам вирішити питання із боргами. Жах, що доводиться їх умовляти», - поскаржилася «бізнесменка».

Росіянка додала, що для чоловіків також безумовний плюс у цій ситуації. Адже якщо він одружується, то йому «буде до кого повертатися, буде та, яка його чекатиме».

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.