Кабмін затвердив кандидатуру генерала СБУ на посаду глави Донецької ВЦА - Жебрівський

Президент найближчим часом має видати указ про призначення Куця.

Кабінет міністрів України в середу, 20 червня, затвердив кандидатуру генерала Служби безпеки України Олександра Куця на посаду глави Донецької військово-цивільної адміністрації. Про це повідомив колишній очільник Донецької ОДА Павло Жебрівський в ефірі одного з телеканалів.

"Сьогодні Кабінет міністрів затвердив генерала СБУ Олександра Куця на посаду (глави Донецької військово-цивільної адміністрації – Ред.). Я думаю, що найближчим часом президент розгляне (кандидатуру Куця – Ред.), видасть указ і тоді його будуть вже представляти на Донеччині", – заявив він. 

Як повідомлялося, 21 серпня 2017 року президент України Петро Порошенко своїм указом призначив Олександра Куця начальником Головного управління Служби безпеки України в Донецькій і Луганській областях.

Нагадаємо, 11 червня голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський подав у відставку. 13 червня Кабінет міністрів України схвалив проект указу президента про звільнення Павла Жебрівського з посади голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації. Згодом президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення Жебрівського.

Джерело: "Тиждень"

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.