Стартував проєкт «Прямуємо до успіху»

Інтернет-професії або реальні навички для роботи в інтернеті.

Через пандемію та карантинні обмеження актуалізувалась потреба опанування навичок роботи в інтернеті та організації ефективної роботи дистанційно. І сьогодні фах – це ще не все!

Майбутнє ринку праці диктують високі технології та інші компетенції. Глобальним трендом стала дистанційна зайнятість. Це нова реальність, яка потребує гнучкості, бажання змінюватись та розвиватись навіть в іншому професійному просторі. Сьогодні неможливо уявити ведення бізнесу без представництва в соцмережах. Щороку зростає потреба у кваліфікованих контент-менеджерах.

Контент-менеджер – це маркетинг в соціальних мережах, просування товару чи послуги, таргетованої реклами за допомогою бізнес-сторінок, створення якісного тематичного контенту, підготовка фото та відеоконтенту.

Опанувати такі навички можна в рамках партнерського проєкту «Прямуємо до успіху». Інтерактивне онлайн навчання актуальним навичкам робота в інтернеті, запропоновані проєктом – це відмінний варіант для тих, хто замислюється над зміною професії чи вдосконаленням своїх навичок: для ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту, для власників, керівників та працівників мікро-, малих та середніх підприємств, а також самозайнятих осіб в Донецькій області (територія, що контролюється українською владою). Авторський курс, розроблений відповідно до запитів роботодавців, фаховість консультантів, залучених для проведення навчання, унікальна можливість індивідуального консультування для кожного учасника – все це є передумовами сподіватися на те, що отримані компетенції під час навчання в рамках проєкту допоможуть майбутнім учасникам стати більш конкурентоспроможними та адаптуватися до викликів на ринку праці.

Проєкт «Прямуємо до успіху!» реалізується в Донецькій області ГО «Відкрита економіка», Донецьким обласним центром зайнятості, Донецькою торгово-промисловою палатою, ГО «Асоціація консультантів для бізнесу АКБ» та Міжнародним інститутом підприємництва. Проєкт реалізується в рамках проєкту «Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб», який виконує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.