Лайв-ставки та особливості створення купонів у режимі реального часу

Що таке лайв-ставки та які особливості їм характерні. Які види спорту найбільше підходять для ставок у режимі реального часу. Основні правила розрахунку лайв-ставок. Переваги та недоліки ставок у режимі реального часу.

Ставки в у режимі реального часу: основні особливості

Live-ставки на спорт використовують і початківці, і досвідчені беттери. Гравець оформляє лайв-ставку під час матчу, що дуже зручно. З цієї статті ви дізнаєтесь про застосування лайв ставки у беттінгу.

Лайв ставки та їх особливості

Відмінність ставки в лайві від прематчу — різкі стрибки коефіцієнтів та видів результатів. Значення коефіцієнтів змінюються по ходу матчу і залежать від поточної ситуації у грі, рахунку або кількості часу, що залишився. Якщо на змагання регламентом виділено певний час, і перебіг гри залишається незмінним, котирування змінюються за секундами, хвилинами, годинами.

Які заклади можна укладати в лайв

Види ставок у лайві такі ж, як і в прематчі: поодинокі, експреси та системи. З тією різницею, що коефіцієнти змінюються набагато швидше. Без спритних дій гравець ризикує не встигнути зібрати купон із вибраними значеннями. Проблеми з прийняттям рішення обертаються для беттера втратою бажаного результату або зниження коефіцієнта.

Особливо актуально це у динамічних видах спорту, як настільний теніс, баскетбол та ін. Рахунок не стоїть на місці, і коефіцієнт у купоні змінюється пропорційно до змін у грі. Прийом ставки в БК частіше займає довше кількох секунд, значення обраного результату змінюються, що заважає ув'язненню.

Правила розрахунку live ставок на спорт

Букмекер залишає за собою право скасувати оформлене парі та розрахувати за коефіцієнтом 1, особливо якщо компанія запідозрить у події договірний характер. Такі випадки нерідкі.

Наприклад, зіткнутися із цим ризикує післягольник, гравець, який у ставках live знаходить та використовує букмекерські помилки. Сенс гри у цьому, що післягольник працює на випередження контор. Наприклад, гравець перебуває на трибуні і «вартує» потрібну подію, щоб зробити ставку до заморозки лінії букмекерською конторою. Букмекери страхуються та блокують ставки під час небезпечного моменту.

Але часто БК працюють не так синхронно з подією. Букмекери не люблять післягольників і ретельно їх відстежують, перевіряючи підозрілі парі. Якщо гравець систематично виграє за шахрайською схемою, то проти нього застосують санкції – блокування рахунку чи заниження максимумів.

Плюси та мінуси лайв-ставок

У кожній системі ставок є свої позитивні та негативні сторони, але здебільшого вони індивідуальні. Спробуємо навести кілька доказів за та проти укладання live-парі. І ось головні переваги:

  • Шанс дочекатися, коли коефіцієнт на бажаний результат помітно зросте. Наприклад, у прематчі на тотал потрібної хокейної команди котирування становить 1,3-1,4, що не влаштовує беттер. У режимі лайв Гравець планує довести коефіцієнт до 2. Після приблизно третини гри за умови, що команда залишається без голів, укладається парі на потрібне значення;
  • Є шанс упіймати вигідний коефіцієнт на перемогу фаворита, якщо він пропустить швидкий гол. Так, до матчу перемога "Челсі" йде з коефіцієнтом 1,3. Якщо ж лідер пропускає, можна укласти парі з його перемогу з підвищеним коефіцієнтом чи підстрахуватися форою (0) чи подвійним шансом;
  • Зробивши ставку з великою сумою на коефіцієнт 2+ у лайві можна підстрахувати вибір, уклавши парі на протилежне значення. Виходить вилка (про неї ми докладно розповідали раніше). У цій ситуації, якщо підстрахування вдалося, єдиним мінусом стає незначна сума виграшу. Одна справа, коли гравець ставить значення 2+ і множить вартість парі, а інша — коли знімає малий відсоток.

Мінуси Live-ставок:

  • У БК працюють відмінні аналітики. Якщо контора виставляє в лайві занадто великий коефіцієнт, це не лише шанс зірвати куш, але й потрапити до підготовленої пастки.
  • Збільшення тотала в матчі, гравець ризикує пропустити ставку, якщо команда заб'є раніше ніж коефіцієнт дійде до необхідної позначки.
  • Ніхто не гарантує камбек переможця, якщо він пропустив швидкий гол.

Ось так виглядають основні позитивні та негативні моменти. котрі можуть зустріти беттери під час ставок у режимі реального часу.

Чи варто грати на ставках в live

Live-ставки роблять перегляд події яскравішими, приковують увагу до гри і дозволяють робити вибір по ходу матчу. Тому такий варіант ставки підходить як новачкам, так і досвідченим беттерам.

Грамотно вибирайте події та розподіляйте банк, щоб на дистанції можлива поразка не завдала сильного фінансового удару.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.