Матчі чемпіонату України з футболу можуть відбуватися у невідомих місцях у невідомий час

Це пов'язано із загрозою терактів на стадіонах у воєнний час.

Календаря Української Прем'єр-Ліги може і не бути, а про матчі можна буде дізнатися в останній момент. Це пов'язано із загрозою терактів на стадіонах у воєнний час. Про це повідомляє "Терикон" із посиланням на спортивного журналіста Ігоря Циганика.

За його словами, Державна служба України з надзвичайних ситуацій попросила не анонсувати про початок футбольних матчів і те, де вони проводитимуться під час Української Прем'єр-Ліги. Таким чином, матчі чемпіонату України з футболу можуть відбуватися у невідомих місцях у невідомий час.

Циганик повідомив, що наступного тижня вже має бути календар Української Прем'єр-Ліги. "Ще дуже багато моментів. Має бути зустріч представників УПЛ з представниками Української асоціації футболу. Тут є питання про те, хто платитиме за арбітраж, за ВАР - УАФ, УПЛ чи клуби? Тому питань зараз більше, ніж відповідей", - сказав він.

Циганик також зазначив, що є ймовірність, що календаря УПЛ може і не бути, а про матчі можна буде дізнатися в останній момент. Це пов'язано із загрозою терактів на стадіонах у воєнний час.

Джерело: "ОстроВ"

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.