Спортсмени з Краматорська успішно виступили на чемпіонаті світу з пауерліфтингу

Тренерською бригадою чемпіонів виступають відомі краматорчани Олексій та Альона Бичкови.

Спортсмени з Краматорська Донецької області успішно виступили на чемпіонат світу з пауерліфтингу. Про це, з посиланням на на представника обласної ДЮСШ для дітей Євгена Дацьковського, повідомляє видання "Східний варіант".

Так, Тетяна Жидкова продемонструвала свої найкращі здібності! Не зважаючи на травму, яку отримала під час виконання першого підходу, Тетяна не зійшла з дистанції та продовжила змагання показуючи внутрішню силу і жагу до перемоги.

У присіданні Тетяна підкорила штангу 130 кг та забрала “золоту” медаль у цій вправі.

Жим лежачі впоралась з вагою 47,5 кг, ще одна “золота” нагорода в скарбничку, заключна вправа станова тяга - 85 кг і знову золота медаль наша!

Загальна сума триборства 262,5 кг дає можливість Тетяні піднятися на першу сходинку п’єдесталу та титул чемпіонки світу з пауерліфтингу! Тетяна зібрала усі золоті медалі, та довела, що Україна бореться та поборе!

bich2

Дмитро Рожанський, вагова категорія, у першій вправі підкоряє вагу 302,5 кг та одна мала золота медаль у скарбничці нашої країни.

Друга вправа, жим лежачи, підкорилася штанга вагою 182,5 кг і знову золота винагорода наша.

Третя вправа, коронна вправа Дмитра, у становій тязі Дмитро впорався з вагою у 287,5 кг і забрав усе золото чемпіонату світу!

Сума триборства 772,5 кг - перший на п’єдесталі пошани!

Дмитро вдруге стає чемпіоном світу з пауерліфтингу серед юнаків!

Спортсменка Заєць Єлизавета змагалась у ваговій категорії до 43 кг. У присіданні Ліза підкорила вагу у 100 кг та забрала срібну медаль у цій вправі, у жимі лежачи впоралась лише з 40 кг, але це теж дало їй змогу забрати бронзову медаль цієї вправи, станова тяга, впоралась з вагою 97,5 кг та принесла в скарбничку країни ще одну срібну нагороду.

Сума триборства - 237,5 кг ця сума дає змогу Єлизаветі піднятися на другу сходинку п’єдесталу та отримати титул - срібна призерка чемпіонату світу з пауерліфтингу серед дівчат 2022 року!

bich3

Спортсмен Андреєв Едуард виборов “бронзу” чемпіонату світу з пауерліфтингу серед юнаків!

У жимі лежачи Едуард, виконавши усі три підходи вдало, витиснув 142.5 кг і положив у скарбничку країни малу бронзову нагороду у другій вправі.

У третій вправі, станова тяга, Едуардові підкорилися вага 182.5 кг і четверте місце. 

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.