Юридичний супровід малого і середнього бізнесу

Допомога кваліфікованого юриста потрібна майбутньому підприємцю ще на стадії державної реєстрації або на стадії відкриття юридичної особи - при складанні та оформленні всіх необхідних для цього документів - зауважують нам в адвокатській компанії АЛЬВА ПРАЙВЕСІ.

Чому юридичний супровід так потрібен бізнесу?

Виключити виникнення необхідності в юридичній консультації при подальшому веденні комерційної діяльності практично неможливо внаслідок:

  • Регулярної наявності проблем з контрагентами, наприклад, порушення строків поставки або прострочення платежів за виконані роботи.
  • Виникнення спірних ситуацій з контролюючими органами через чисельні недосконалі законодавчі і підзаконні акти, що стосуються правил ведення підприємницької діяльності та які щорічно змінюються.

У всіх перерахованих випадках договір з авторитетним адвокатським об'єднанням на юридичний супровід бізнесу дозволяє в будь-який момент зателефонувати кваліфікованому юристу і отримати консультацію про подальші дії у разі виникнення тих чи інших проблем.

Як приклад, коли багатьом представникам малого та середнього бізнесу напевно буде потрібна юридична допомога, слід привести законодавчі акти про реєстратори розрахункових операцій - касові апарати або РРО, які набирають чинності у 2020 році.

Проблеми під час набрання чинності змінами до закону про РРО

Основним положенням цього закону є використання підприємцями касових апаратів при проведенні розрахунків з наданням покупцю (клієнту) касових чеків електронного формату. При цьому в разі відсутності даного чека практично будь-який клієнт може ініціювати повномасштабну перевірку діяльності підприємця з усіма негативними наслідками:

  • Накладенням великих штрафів.
  • Фактичним припиненням комерційної діяльності на час перевірки.
  • Скасування ліцензії.

Хоча причиною може бути технічна проблема - відсутність інтернет-сигналу, недосконалість РРО / касових апаратів, які тільки освоюються на території країни, банальна помилка продавця тощо. Уникнути негативних наслідків при виникненні подібних ситуацій, а вони будуть виникати під час періоду адаптації як показує практика, дозволить своєчасне та оперативне підключення досвідченого юриста.

Отримати більш повну інформацію про види і умови юридичного обслуговування підприємців можна за допомогою сайту вищезазначеного адвокатського об'єднання, яке надає ці послуги на офіційному висококваліфікованому рівні.

За матеріалами: наданими Адвокатським об'єднанням Альва Прайвесі (м. Київ)

* реклама

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.