Донеччани передали 30 ящиків допомоги переселенцям у Трускавці

Серед учасників делегації була депутат міськради Краматорська Світлана Фоміна.

В Трускавецькій міській раді відбулася зустріч керівництва міста з представниками ГО «Донецька обласна організація Всеукраїнської організації Союз осіб з інвалідністю України» (голова Надія Поламарчук). Владу Трускавця на зустрічі представляли міський голова Андрій Кульчинський та секретар міської ради Наталія Пономаренко.

Про це повідомляє сайт Трускавця.

Мова йшла про допомогу найбільш знедоленим в рамках реалізації проєкту «Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення основних потреб та потреб захисту постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їхніх сімей в Україні», який ГО «Донецька обласна організація осіб з інвалідністю ВО СОІУ» реалізує разом з ДРУ ЦКРОІ «Донбас» у партнерстві з Міжнародною неурядовою організацією «Save the Children» («Врятуйте дітей»).

Підсумком зустрічі стало 30 солідних наборів засобів гігієни, які передано знедоленим, котрі перебувають у Трускавецькій громаді. 20 ящиків передано Трускавецькій міській організації осіб з інвалідністю. Інших 10 роздано в Гуманітарному штабі Трускавецької міської ради. Засоби гігієни передані дітям-сиротам та дітям під опікою як з числа внутрішньо переміщених осіб, так і жителям Трускавецької громади.

tru2

«Ми шукаємо шляхи та способи допомогти всім, хто потребує допомоги. Факт, що організація з Донецька ділиться допомогою в Західній Україні з найбільш потребуючими, є промовистий – Україна єдина, і нас не перемогти», – каже керівниця Гуманітарного штабу Трускавця Наталія Пономаренко.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.