Київ остаточно виключив переговори з Путіним

Із вбивцями та терористами домовлятися нема про що.

Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО від 30 вересня про дії України у відповідь на спробу Росії анексувати території України, яким унеможливлюються переговори з президентом РФ Володимиром Путіним.

"Ураховуючи результати засідання Ставки Верховного Головнокомандувача та заслухавши членів Ради національної безпеки і оборони України, Рада національної безпеки і оборони України вирішила:

1. Констатувати неможливість проведення переговорів з Президентом Російської Федерації В.Путіним.

2. Схвалити текст Спільного звернення Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України до Організації Північноатлантичного договору", - йдеться у документі.

Указом також схвалено рішення РНБО щодо звернення України із заявкою на вступ до НАТО у прискореному порядку, а Кабміну доручається забезпечити посилення обороноздатності України шляхом збільшення постачання військово-технічної допомоги Україні.

Крім цього Верховній Раді України рекомендується з метою підвищення стійкості держави прискорити прийняття відповідних законопроектів щодо належного санкційного та іншого реагування на ескалацію з боку РФ.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.