В Ізюмі масово перейменовуватимуть вулиці

Наративи типу «аааааааа! більше нічим їм зайнятись, краще б ….( далі варіанти під дудку кримлівськоі пропаганди )» не приймаються.

У деокупованому Ізюмі розпочинається процедура перейменування вулиць та площ. Про це повідомив у Facebook заступник мера міста Володимир Мацокін, зазначивши, що таке доручення отримала топонімічна комісія Ізюма від голови міської та військової адміністрації.

Він написав, що «амбітні інфраструктурні проєкти розгортались не на всяких там «красно/революції/пушкінських/толстих/московських/пролетарських», а на вулицях Мазепи, Бандери, Коновальця, Шухевича, Стуса і сьогодняшніх героїв, що боронять незалежність нашої України».

"Наративи типу «аааааааа! більше нічим їм зайнятись, краще б ….( далі варіанти під дудку кримлівськоі пропаганди )» не приймаються! - пише Володимир Мацокін. - Відродження нашого міста ми почнемо з вмивання його обличчя".

Мацокін запросив до широкої дискусії щодо перейменування всіх небайдужих.

«Нам не потрібна вулиця Гагаріна - бо то історія народу- племені, що зганьбив себе кров’ю наших братів і сестер, нам потрібна вулиця Джохара Дудаєва, вулиця Лондонська і площа Латвійська - бо це шана до націй, що стоять поряд з нами у битві з ордою», – повідомив заступник мера Ізюма.

На фото: пам’ятний знак, що встановлено в центральному парку Ізюма. "Колись радянському союзу збагнулось нагородити місто за ганебну ізюмо-барвінківську операцію у другу світову війну, - коментує Володимир Мацокін. - І воно ( фото ) найкраще ілюструє справжнє відношення орків і оркостану до історії. Коли їм потрібно вони перекручують історичні факти як «перекрутили» авіа бомбардуваннями цей знак. Цинізм, брехня, підміна понять".

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.