Цікава інформація про зимові шини Triangle Snowlink LL01: точний опис та особливості

Цікава інформація про зимові шини Triangle Snowlink LL01: точний опис та особливості

У зимовий період 2021/2022 у продаж поступили покришки, які точно нікого не залишать байдужим. Шини Triangle Snowlink LL01 відрізняються відмінним зчепленням з будь-яким дорожнім полотном (обледенілим, мокрим, засніженим).

Вони відрізняються високою якістю та доступною вартістю, підходять для легких вантажівок та мікроавтобусів. Призначені для встановлення на легкові автомобілі при низькій температурі.

Опис

Виріб має безліч типорозмірів, наприклад: 195/80 R14C, 215/70 R15C, 195/75 R16C, 215/60 R16C, 205/75 R16C, 215/60 R17C та інші. Для визначення необхідного треба заглянути в інструкцію на автомобіль або звернутися за допомогою до експертів.

Покришки Triangle Snowlink LL01 вже заслужили багато позитивних відгуків від задоволених автомобілістів. Це обумовлено тим, що при їх розробці використовувалися різноманітні інноваційні технології, готова продукція проходила контроль якості та усі необхідні тестування. Щоб задовольнити потреби користувачів та зайняти провідну позицію, компанія отримала спеціальні сертифікати.

Зимові шини Triangle Snowlink LL01 достатньо еластичні, поглинають будь-який шум та вібрацію, захищають пасажирів та водія під час їзди в екстремальних умовах. Розробники додали у склад присадки, що мають стійкість до морозів. Тепер можна уникнути затвердіння та замерзання виробу.

Надійність

Гума Triangle відрізняється гарним зовнішнім виглядом та спеціальним складом гуми, завдяки чому забезпечуються відмінні характеристики стосовно зчеплення з будь-яким дорожнім покриттям. До складу виробу входить натуральний каучук. Він відповідає за еластичність навіть при низькому температурному режимі. Виріб отримує властивості, забезпечуючи комфортну та безпечну їзду в будь-яких умовах:

  • Ненаправлений симетричний протекторний малюнок складається з кілець у кількості чотирьох штук (два – плечові, два – медіальні). Деталі центральної області мають різні напрямки та канали, що мають вигляд зигзагоподібних ламелей. З боків знаходяться блоки ромбоподібної форми, які мають загострені кромки, руйнують крижаний та сніговий шари.
  • Зимові шини мають плечові області, що складаються зі спеціальних грунтозапечів, що мають форму хвилі та розділених відкритими канавками. Центральне кільце та їх ширина приблизно однакові, завдяки чому гарантуються надійні характеристики навіть при поворотах на великій швидкості та виконанні будь-яких маневрів.
  • Протекторна система представлена широкими та глибокими поздовженими каналами, які мають хвилястий вигляд, та поперечними, які знаходяться у плечовому та медіальному просторі.

Гума Triangle Snowlink LL01 відмінно справляється з відводом снігу, бруду та вологи. Це обумовлено оптимізацією дренажної системи. Поверхня даної моделі покрита спеціальними ламелями під різними кутами стосовно осі симетрії. Рівномірний розподіл навантаження забезпечується завдяки балансу геометричних габаритів.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.