Ще одна клоунеса із «Дизель-шоу» продалася росіянам

Незважаючи на те, що Марина Грицук встигла побачити все страхіття війни, вона почала працювати на російському телеканалі.

Актриса гумористичного проекту Дизель Шоу Марина Грицук, яка застала повномасштабне вторгнення й окупацію під Києвом, почала працювати на росіян. Про це вона повідомила у своєму Instagram.

Зокрема, артистка стала ведучою ранкового шоу "Подъём" на російському телеканалі у Білорусі – ТНТ International, де права на показ шоу купуються для Росії. Таким чином, вона спонсорує країну-агресора вести війну проти України.

Варто зауважити, що Марина Грицук довгий час жила у Києві. Її екс-колега по "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов розповів, що від початку повномасштабного вторгнення вона провела 17 днів в окупації без зв'язку та комунікацій. З Київської області її вивезли на танку у Білорусь за домовленістю колишнього чоловіка.

У вересні 2022 року стало відомо, що учасники українського гумористичного гурту "Дизель Студіо" Сергій Писаренко та Євген Нікішин вирушили розважати росіян на круїзному лайнері "Astoria Grande". 

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.