Янукович хотів назавжди сісти у крісло царя України

А західні області країни планувалося звинуватити у сепаратизмі та "відпустити".

Колишній український підприємець, колабораціоніст, проросійський політик, сепаратист та алкоголік Олег Царьов заявив у інтерв'ю пропагандистському виданню про те, що екс-президент, утікач Віктор Янукович разом зі своєю партією мав план щодо розпаду України й хотів бути главою держави довічно.

За словами Царьова, Янукович хотів змінити Конституцію, як це зробили диктатори Путін та Лукашенко. Так, експрезидент міг балотуватися на посаду необмежену кількість разів, а у відповідь очікував спалах сепаратизму на території Західної України, - пише видання "Главком".

car2

«Расскажу вам то, чего никому раньше не рассказывал. Я держал в руках документ, разработанный аналитиками Партии регионов, в котором рассматривался сценарий пожизненного президентства Януковича», – розповів колабораціоніст.

Фактично Янукович разом із командою планували державний переворот: хотіли захопити владу в Україні й розділити державу. Таким чином Царьов підкреслив необхідність Майдану, адже в українців не було іншого виходу, бо країною керували злочинці.

«Было очевидно, что, выстраивая дружеские отношения с Российской Федерацией, добиваясь роста экономики, повышения уровня жизни, все это сделать реально. Два президентских срока, изменение Конституции, еще два срока… И единственная угроза воплощению этих планов в жизнь виделась одна: Западная Украина всегда будет расшатывать ситуацию на территории всей страны и сделает все, чтобы не дать такой сценарий реализовать И тогда нарисовался план, согласно которому Тягнибок, получавший деньги в том числе и из кассы Партии регионов, стал бы выступать за сепаратизм, за отделение ряда западных областей в автономное образование, не поддерживающее центральную власть. Ну, а центральной власти пришлось бы «скрепя сердце» согласиться», – поділився Царьов.

car3

Зауважимо, Царьов був членом фракції «Партія регіонів» Януковича. Нині він переховується в РФ від слідства, провадженого генпрокуратурою України за звинуваченням у державній зраді через колабораціонізм із Росією.

Раніше зрадник Царьов запропонував ударити ядеркою по дітях та жінках в Україні: саме так він пропонує відреагувати на програш Росії у війні проти України. 

КОМЕНТАР

"Майже 10 років російська пропаганда доводила, що Майдан був державним переворотом, нібито Майдан спровокував війну, а якби майдану не було, то Янукович би сам згодом пішов, і все було мирно і добре., - пише у Facebook відомий український блогер та журналіст Денис Казанський. - І ось Царьов кількома фразами розгромив цю брехню. Бо за його словами виходить, що це Янукович задумував державний переворот і знищення України, а Майдан цьому перевороту запобіг.

Давно кажу, що нам треба дякувати долі за тупість наших ворогів. Був би Царьов розумнішим, він би звичайно про цей план мовчав. Але оскільки у Царьова інтелект пітекантропа, він усе виговорив і цим повністю виправдав Революцію гідності. Якщо хтось і досі сумнівався в необхідності Майдану - після таких одкровень Царьова всі сумніви остаточно відпадуть.

Як бачимо, після приходу Януковича до влади мирного сценарію для України вже не було. Просто до Майдану Росія за допомогою Януковича планувала захопити всю країну, крім західних областей. А після Майдану змогла захопити лише Крим та частину східних регіонів..." 

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.