Коли дитині треба встановлювати брекети?

У дитини активно зростають зуби у віці до одного року. У три роки дитина вже має більше 15 молочних зубів. На практиці видно, що батьки не приділяють достатньо уваги прикусу дитини тому проблеми з зубами виявляється пізніше.

У дитячій стоматології у Львові ціни на виправлення прикусу дозволяє знайти оптимальне рішення для вирішення проблеми будь-якої складності.

Неправильний прикус - це проблема, не тільки естетики, але й нюанс, який впливає на роботу кишкового тракту та суглобів черепа. Проведення гігієни ускладнюється. Вартість брекетів у Львові дозволяє батькам виправити прикус дитини до того, як проблема стане максимально складною.

Що буде при неправильному прикусі?

  1. 1. Захворювання рота.
  2. 2. Проблеми з кишковим трактом.
  3. 3. Естетична посмішка.
  4. 4. Асиметрія лиця.

Перша консультація ортодонта повинна пройти у віці до чотирьох років.

У якому віці ставлять систему брекетів?

Оптимальний вік для установки брекетів 12 або 13 років тому, що у молодшому віці коріння зуба ще не зовсім зміцнило і навантаження від брекетів може зашкодити дитині.

Дитяча стоматологія у Львові ціни на постановку брекетів пропонує максимально доступні. Разом з ортодонтом можна підібрати ефективний метод виправлення прикусу дитини, який можна собі дозволити.

Якщо поставити систему у 12-13 років, то носити її треба набагато менший час. Стандартний період виправлення прикусу близько 1,5 року. Це в два рази менше чим носять дорослі для вирішення таких же проблем.

На вартість брекетів у Львові впливає складність ситуації пацієнта, вибір системи та інші фактори.

Як вибрати брекети?

Сучасна стоматологія пропонує цілий ряд різноманітних систем брекетів, які допомагають вирішити стоматологічні проблеми. Система може бути металевою або естетичною, наприклад, із кераміки чи сапфіру.

Найдоступніший варіант - металеві брекети. Завдяки своїй жорсткості та витривалості, вони допомагають швидко досягти ефекту. У ситуаціях коли підліток комплексує щодо естетичного виду системи, ортодонт може запропонувати інші варіанти брекетів. Вони максимально непомітні та мають більшу вартість.

Лінгвальні брекети ставлять на внутрішню частину зуба, їх майже непомітно, але така система ускладнює процес жування, тому її вибирають далеко не всі.

Ортодонт перед постановкою брекетів, оцінить стан ротової порожнини дитини, визначить тип прикусу та проведе всі потрібні аналізи.

Попередня діагностика та спілкування з батьками дитини потрібно для того, щоб підібрати оптимальну систему брекетів, яка допоможе вирішити проблему прикусу та не створить для дитини додаткових комплексів.

Звернутися у дитячу стоматологію за консультацією та пройти діагностику можна в будь-який зручний час. Не треба боятися походу до ортодонта, діагностика ні до чого не зобовязує, але дозволяє зрозуміти реальний стан зубів дитини чи підлітка.

Постановка брекетів допоможе вирішити стоматологічні проблеми до того часу, як вони стануть максимально помітними та складними. Сучасні системи брекетів мають ефективність та зазвичай доступні для більшості сімей.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.