Що являє собою есенція для обличчя

Есенції, тоніки, тонери – це все бьюті продукція, орієнтована на виконання ідентичної настройки (а саме тонізування дерми шкіри обличчя). Але ці вироби все-таки мають свою особливість, і дечим відрізняються.

Наприклад есенції мають корейське походження. Часто жінки ставлять питання доцільності застосування цих складів, оскільки є безліч інших бьюті товарів. Але по факту, у даного виробу безліч корисних параметрів, які потрібно розглянути більш детально.

Формула є третім ступенем в ієрархії корейського догляду (після пінки та тоніка). Есенція для обличчя DROPS OF YOUTH, її дія та функціональні характеристики практично ідентичні з впливом сироваток для обличчя. Майже всі фахівці стверджують про те, що відмінності у сироватки, серуму та есенції відсутні. Якщо йдеться про сироватку та серум, то такі рецептури майже однакові, а ось есенція від них відрізняється.

По консистенції - це досить легка рідина, що має безмасляну рецептуру. Вона досить швидко поглинається і не залишає дискомфортне почуття пригніченості дерми та стягнутості. Дозування необхідних інгредієнтів у ній більше, ніж у кремі чи сироватці. Форму має універсальну дію. Саме ця характеристика даного виробу додає їй популярності. Формула істотно посилює дію і покращує властивості інших складів, що застосовуються після неї: креми, маски, сироватки тощо.

Для чого потрібна есенція для обличчя

Склад справедливо є справжнім джерелом гіалуронової кислоти. Вона відповідає за стабільність водної рівноваги епідермісу. Всі інгредієнти виробу поживні та особливі. Так, у рецептуру продукції входять: муцин равлики, протеїни павутини, екстракти рослин та інші особливі речовини.

Крім зволожуючого ефекту, склади також ефективно лікують подразнення, згладжують зморшки, усувають дефекти дерми, надають їй здорового вигляду. Багато людей ставлять питання, навіщо потрібна есенція, якщо шкіра візуально не старіє? Відповідь досить банальна, для перешкоджання їх виникненню.

Для будь-якого типу дерми підійде певна комбінація емульсії з іншими складами. Для сухого типу рекомендується поєднувати крем та емульсію. Зволоження має складатися з безлічі етапів та ефективним. За складом радять підбирати емульсії з гіалуроновою кислотою, масло авокадо, оливи.

Детальніше на сайті: https://thebodyshop.ua/produkty/oblichchya/sirovatki-esentsii/.

* реклама

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.