Що потрібно знати про креми для рук

Що потрібно знати про креми для рук

Руки потребують щоденного догляду. Вони кожен день піддаються впливу різних хімічних речовин, променям сонця та вітру. Усе це негативно впливає на стан шкіри, викликаючи сухість, почервоніння та лущення.

Щоб позбутися даних проблем, треба регулярно змащувати руки кремом.

Особливості крему для рук

У продажу є різноманітні креми для рук. Вони призначені для того, щоб зволожувати, живити та захищати шкіру.

  • Зволожуючі. Стануть в нагоді людям з сухою та грубою шкірою рук. Ідеально підходять для використання у холодну пору року.
  • Живильні. Це універсальні креми. Вони чудово живлять клітини корисними речовинами, позбавляючи шкіру сухості та подразнення.
  • Захисні. Створюють на поверхні шкірних покривів захисну плівку для захисту від морозу, ультрафіолетових променів та шкідливих речовин. Водонепроникні, тому підходять людям, що багато працюють на свіжому повітрі й постійно контактують з водою.
  • Регенеруючі. Ці креми містять велику кількість корисних інгредієнтів, тому відновлюють дуже сухі шкірні покриви.
  • Проти зморшок. Їхнє завдання – підтягнути шкіру рук та зменшити зморшки, тому вони використовуються після 40 років.
  • Лікувальні. Такі креми продаються в аптеках й призначаються лікарем при псоріазі та інших порушеннях.

Головним інгредієнтом будь-якого крему є вода. Але для її утримання всередині шкіри потрібна масляна основа. Найкращий спосіб наситити шкіру вологою – спочатку змочити її, а потім змастити кремом. Для зменшення випаровування води виробники додають вазелін та інші масляні речовини. Вони блокують випаровування води та чинять захисну дію від морозу, вітру та інших погодних умов.

Замість вазеліну може використовуватися ланолін, лецитин, мінеральна олія, парафін або стеаринова кислота. Коли на пакуванні написано, що крем не містить олії, це означає, що продукт не має мінеральної або рослинної олії. Натомість до складу входить диметикон або інший силікон, що також затримує вологу.

У якості зволожувачів виробники частіше застосовують гліцерин, мед, пантенол та інші. Вони здатні затримувати вологу у пошкодженому сухому шарі епідермісу. Пом’якшувальні засоби підтримують гладкість шкіри. Такою речовиною є кератин. Він покращує стан нігтів та підтримує їх еластичність.

Придбати будь-який крем для рук можна на сайті інтернет-магазину https://thebodyshop.ua/. Якщо вам потрібна консультація щодо косметологічних засобів, звертайтеся до менеджерів магазину. 

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.