Масажер простати: запорука чоловічого здоров'я

Простата (по-іншому – передміхурова залоза) є невеликим органом, що виконує гормональні функції чоловічого організму.

Статистика показує, що приблизно 30% чоловіків у Україні стикаються з такою проблемою, як простатит – захворювання передміхурової залози. І якщо раніше хвороба наздоганяла чоловіків лише ближче до старості, то зараз від простатиту страждають навіть тридцятирічні.

Найчастіше захворювання простати провокуються порушенням кровообігу в малому тазі, а також тим, що рідини застоюються у протоках органу. Щоб позбавитися проблеми або не допустити її появи, необхідно робити якісний масаж передміхурової залози. Виконувати його можна й у
домашніх умовах. Для цього знадобиться спеціальний пристрій – масажер простати.

Навіщо потрібен масажер простати?

Девайс для якісного та безпечного масажу передміхурової залози надзвичайно легкий у використанні. Чоловік може проводити процедури самостійно, або віддатися до рук вмілої партнерки. Але і в тому, і в іншому випадку відчуття від анальної стимуляції будуть насиченими та
сексуально збуджуючими.

Варто зазначити, що масажер простати допомагає не тільки у лікуванні простатиту, але також є відмінним засобом для профілактики цього захворювання. Щоб правильно зробити масаж, потрібно ввести фалічну частину пристрою у задній прохід. Багато аксесуарів цього типу оснащені функцією вібрації, що робить процес ще більш приємним для чоловіка.

Основна мета масажу передміхурової залози – відновлення нормального кровообігу органів малого таза. За рахунок активного, але м'якого впливу на простату відбувається відтік простатичного секрету - і з організму зникають шкідливі бактерії, які і є джерелом запальних процесів.

Плюси використання масажера простати:

знижується ризик виникнення рецидивів простатиту;
підвищується сексуальний потяг (лібідо);
зміцнюється чоловіче статеве здоров'я;
зменшується ймовірність появи інфекційних хвороб;
покращується контроль за сечовипусканням;
м'язи промежини стають сильнішими.

Регулярно використовуючи масажер простати, чоловік надовго забуде про проблеми, пов'язані зі статевою сферою. Щоб не допустити розвитку простатиту, не варто чекати, коли з'являться перші ознаки хвороби. Анальний масажер - це відмінний профілактичний засіб, але, крім цього, ще й чудова секс-іграшка, що дозволяє чоловікові відчувати масу солодких відчуттів.

Кому варто придбати масажер простати?

Насамперед цей зручний секс-девайс необхідний чоловікам, які страждають від застійного простатиту. Застосування масажера допоможе позбутись ниючого болю і поверне повноцінне статеве життя. Також пристрій стане в нагоді і наступним категоріям чоловіків:

що регулярно або періодично стикаються з еректильною дисфункцією;
страждаючим безпліддям;
які відчувають хворобливі відчуття в області малого тазу;
провідним малорухливий спосіб життя;
охочим випробувати нові яскраві сексуальні відчуття.

Не всі чоловіки знають, що у зоні ануса розташовані чутливі закінчення. І не всі здогадуються, що вплив на простату може спричиняти гострі сексуальні переживання. Однак варто хоча б раз спробувати масаж простати, щоб дізнатися, наскільки ця процедура безболісна та приємна.

Масажери простати бувають різними, але більшість призначена для анального занурення. Якщо хочеться випробувати від процедури більше задоволення, слід вибрати модель з функцією вібрації або ротації. Щоб відчуття не доставляли жодного дискомфорту, також необхідно використовувати якісне інтимне мастило.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.