Помер пес Крим, який плакав на руїнах будинку у Дніпрі

Господарі 12-річного пса Крима загинули в ніч на 29 вересня, коли ворожа ракета вщент зруйнувала їхній будинок у Дніпрі. Тоді під завалами знайшли тіла бабусі, матері та двох діточок.

Как повідомив заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко, помер пес Крим, який, єдиний із усієї родини, вижив під час обстрілу рашистів.

Вночі на 29 вересня росіяни запустили свою ракету по спальному району Дніпра. Смертоносний снаряд влучив у приватний житловий будинок, де були бабуся, матір та 2 дітей. Усі вони загинули, а також маленький песик Джек.

Крим сидів на руїнах будинку і скиглив на всю вулицю.

Батько дітлахів – захисник України. На момент удару він перебував під Лиманом у Донецькій області.

Після обстрілу дніпровські ветеринари доглядали тварину. Окрім проблем з серцем, які в нього були, додалися ще й контузія та часткова глухота. У нього був дуже великий стрес. Криму ставили крапельниці й кололи заспокійливе.

Про тварину піклувалися у КП "Зооконтроль". У перші дні в притулку Крим нічого не їв. Через пережитий стрес собака нікого до себе не підпускав й поводився агресивно. Однак така поведінка була цілком нормальною.

Варто зазначити, що на початку жовтня місцева влада шукала Криму нових люблячих господарів. Охочих забрати пса у свою родину було дуже багато. Серед них були навіть іноземці. У міськраді розповіли, що їм дзвонили люди з Німеччини, Бельгії, Великої Британії та Ізраїля, які хотіли забрати собаку до себе.

На жаль, 12 листопада собака помер. Серце Крима не справилося із важкою втратою й сумом за загиблою родиною...

За матеріалами "24 канал" 

 

 

 

 

 

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.