Як вибрати одяг маленькій дитині?

Для маленької дитини важливо, щоб одяг відповідав її потребам, отже, був зручним та якісним.

Раніше дитячий одяг для новонароджених шили за тим же принципом, що й для дорослих, не враховуючи, що малюки відчувають себе «не в своїй тарілці». В ході вивчення дитячих потреб педіатри прийшли до висновку, що речі для немовлят потрібно шити по-іншому. Головна відмінна від дорослого риса — шкіра дитини, у малюків вона набагато тонша і чутливіша, особливо до перепаду температур.

Важливо, щоб одяг для новонароджених відповідав віку і зросту маленької дитини, тому не купуйте дитячі речі «на виріст» або «впритул». Також пам'ятайте, що літній одяг для немовлят не підійде для осені або зими, для кожної пори року мають бути окремі речі. Винятком може стати натільний одяг — дитячі боді, чоловічки та повзунки для новонароджених, поверх яких можна надіти, що завгодно.

Що враховувати при покупці одягу для немовлят?

Перед покупкою одягу для новонароджених ознайомтеся з головними принципами вибору дитячих речей:

  • Щоб маленькі дітки не відчували дискомфорт, одяг для них виготовляється виключно з м'яких матеріалів. Найчастіше на таких речах немає зайвих прикрас, блискавок, гачків, а головне — грубих швів, щоб не пошкодити ніжну дитячу шкіру.
  • Якщо ви зібралися купити дитячі речі, беріть прості і зручні, щоб малюк з часом навчився одягатися сам. Для першого часу вибирайте одяг для новонароджених із застібками спереду, а кофтинки або платтячка для немовлят дівчаток простого крою, щоб знімалися без утруднення.
  • Підбирайте дитячі речі, які зроблені з натуральних тканин, щоб у новонароджених не було алергії.
  • Якщо одяг для немовлят буде простий у використанні і догляді, малюк не стане вередувати при переодяганні.
  • Підбираючи речі для прогулянки, відштовхуйтесь від погодних умов. Не переборщіть з турботою, щоб дитинці не було занадто тепло, інакше вона спітніє, а значить, є можливість застудитися.
  • Щоб розвивати у малеьких дітей гарний смак і навчити правильно одягатися в подальшому, купуйте тільки найкраще.
  • Вибирайте приємні нейтральні кольори, якщо дитина тільки народилася, не купуйте занадто яскравий одяг, кислотні кольори можуть негативно впливати на психіку малятка.
  • Завжди купуйте речі за розміром, для цього виміряйте зріст малюка і його вагу.

В інтернет-магазинах дитячого одягу України є таблиці розмірів новонароджених, завдяки яким ви не помилитеся з вибором потрібного дитині розміру. В каталогах батьки зможуть знайти все, що необхідно для малюків. Через інтернет можна купити одяг для дітей будь-якого віку, при цьому не доведеться годинами ходити по магазинах і витрачати зайві гроші.

Комментарии

0 # Tolia 25.08.2021 16:48
Познавательно.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.