Нацполіція не підтвердила домагань актора Талашка до студенток

У зв'язку з цим відомості до Єдиного реєстру досудового розслідування внесені не були.

Національна поліція не встановила обставин, які б свідчили про домагання до студенток з боку викладача Київського національного університету театру, кіно та телебачення ім. І. Карпенка-Карого Володимира Талашка. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

У відповіді представників правоохоронних органів агентству йдеться, що до Шевченківського управління поліції Києва надходили звернення щодо фактів можливих випадків сексуальних домагань в установі, які були внесені до журналу обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення.

"За результатами проведених перевірок Шевченківське управління поліції не встановило обставин, які можуть свідчити про скоєння кримінального правопорушення", - сказано у відповіді.

Як відомо, у 2021 році ЗМІ повідомляли, що Талашка звинуватили у сексуальних домаганнях до студенток.

9 серпня того ж року Мінкультури та інформполітики ініціювало службове розслідування у зв'язку зі звинуваченнями. Крім того, в університеті створили робочу групу щодо розслідування можливих звернень, пов'язаних із такими заявами. Проте станом на січень поточного року ні міністерство, ні виш не отримували відповіді від правоохоронців на свої звернення.

Нагадаємо, у листопаді 2021 року Талашко звільнився з вишу за власним бажанням.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.