81-річний американець вижив після тижня у сніговій пастці

Він їв сніг та печиво.

81-річний Джеррі Журе потрапив у снігову пастку під час зимового шторму, який вразив Каліфорнію цього місяця - у північній частині штату, де його автомобіль опинився у заметі, випало 90 см снігу, - повідомляє ВВС Украіна.

24 лютого Джеррі виїхав із Біг-Пайну до свого дому в Неваді, й за пів години випадково опинився на маленькій дорозі, де його позашляховик застряг у заметі.

Але чоловік не запанікував. Натомість він застосував на практиці те, чого навчився з багатьох епізодів реаліті-шоу "Уцілілий", яке дивився зі своєю дружиною Шерон. Джеррі, одягнений лише в легку вітровку, зігрівався тонкою ковдрою та готельним рушником, які знайшов у машині.

Йому вдалося зберегти автомобільний акумулятор протягом трьох з половиною днів, періодично вимикаючи автомобіль.

Замість води він їв сніг. З їжі в нього були лише печиво та два круасани.

Ситуація погіршилася, коли в машині Джеррі розрядився акумулятор - як раз тоді, коли він піднімав бокове скло, діставши з вулиці сніг. Це сталося за два дні до того, як його врятували, і він опинився у ще більш скрутному становищі, коли температура вночі впала нижче нуля.

Його порятунок ускладнювала погана погода.

2 березня, через шість днів, гелікоптери нарешті прибули на допомогу Джеррі - хоча вони ледь встигли, оскільки у пілотів майже закінчилося паливо, а один із рятувальників сприйняв машину за камінь. Офіс шерифа округу Іньо повідомив, що гелікоптер знайшов застряглий автомобіль після того, як вдалося відстежити сигнал мобільного телефону.

"Коли рятувальники наблизилися, то вони побачили, що вікно було опущене, і людина почала махати з салону автомобіля", - йдеться у пресрелізі.

Джеррі підняли в гелікоптер і відвезли його до лікарні.

Там медсестри з подивом виявили, що його життєві показиники абсолютно нормальні, без ознак переохолодження. 

jerry2

Джеррі Журе із дружиною Шерон та онуком Крістіаном

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.