Алкоголізм у дії: екс-президент росії погрожує Гаагському суду ракетним ударом

Дмитро Медведєв давно або спить, або розсіпається у прокльонах та погрозах.

Колишній президент росії Дмитро Мєдвєдєв виступив з "ініціативою" нанести ракетного удару по будівлі Міжнародного карного суду в Гаазі, використавши сверхзвукову ракету "Онікс".

Про це він написав у своєму телеграм-каналі вранці 20 березня.

Коментуючи рішення Гаазького суду стосовно ордеру на арешт диктатора путіна, Мєдвєдєв заявив, що суддям треба "уважніше дивитися в небо". Також у цьому дописі він назвав США "Піндостаном".

"Очевидно, що надійшла максимально жорстка вводна з того самого Піндостану. Зрозуміло, що практичної цінності ніякої, але дякую, що згадали. А ось наслідки для міжнародного права будуть жахливими... Судді МКС роздухарилися марно. Дивіться, мовляв, ми хоробрі, не обісрались підняти руку на найбільшу ядерну державу. На жаль, панове, всі ходять під Богом та ракетами. Цілком можна уявити точкове застосування гіперзвукового «Онікса» з Північного моря з російського корабля по гаазькій будівлі суду. Його не збити, на жаль. І суд – лише убога міжнародна організація, а не населення країни НАТО. Тому й війну не розпочнуть. Побояться. І шкодувати ніхто не буде. Отже, громадяни судді, уважно дивіться у небо", - пригрозив Мєдвєдєв.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.