У Міноборони України заявили, що скандал із закупівлями - це «брехня та маніпуляція»

Міноборони звернеться до СБУ через матеріал журналістів про закупівлю продовольства для армії.

Міноборони України відповіло на інформацію у ЗМІ про те, що відомство нібито закуповує продукти для військових у 2-3 рази дорожче, ніж у магазинах. Відомство назвало це брехнею та маніпуляцією та обіцяє звернутися до СБУ. Про це йдеться у повідомленні прес-служби МО.

"Відомості про зміст закупівель послуг харчування, які набули поширення в публічному просторі, поширюються з ознаками умисних маніпуляцій і вводять в оману.

Міністр оборони Олексій Резніков учора (21 січня - ред.) особисто звернувся до голови комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки з проханням провести засідання комітету та заслухати інформацію про порядок, обставини та результати закупівлі послуги харчування військовослужбовців на 2023 рік за участю представників НАБУ та ГБР", - йдеться у повідомленні.

Міністерство звернеться до СБУ, щоб ті провели розслідування щодо матеріалу, в якому йдеться про купівлю продуктів за завищеними цінами. Відомство зазначило, що мають нульову толерантність до корупції. Подробиці вони оприлюднять після засідання Комітету Ради.

Як повідомлялося, журналісти встановили, що у Міністерстві оборонизакуповують продукти за завищеними у 2-3 рази цінами.

Цього ж дня на скандальний матеріал відреагували у Верховній Раді. Там заявили, що Комітет Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки викликав керівництво Міноборони.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.