Одноразові кольорові простирадла - надійний помічник у сфері обслуговування

Одноразові кольорові простирадла - надійний помічник у сфері обслуговування

В наш час все частіше застосовуються одноразові розхідники. Простирадла використовуються при проведенні різних медичних і косметологічних процедур, обстежень, масажу, в салонах краси та інше.

Одноразові простирадла різних кольорів практичні, безпечні для шкіри, забезпечують комфорт та гігієну.

Матеріали для одноразових простирадл

Важливим критерієм стає гіпоалергенність. Найчастіше застосовують такі матеріали:

  • спанбонд – найпоширеніший для виготовлення одноразової білизни. Надійний, міцний, доволі бюджетний та приємний на дотик. Зручний для проведення сеансу діагностики, огляду, масажу. Широкий асортимент кольору та щільності білизни. 
  • ПВХ або ламінований спанбонд – гарний вибір, якщо процедура має на увазі використання мастил, засобів з рідиною та інше. Двошарова білизна добре утримує вологу. Також використовують у ветеринарних клініках.
  • СМС (спанбонд, мельтблаун, спанбонд) – тришарові простирадла використовують при процедурах з невеликою кількістю рідини. Неткане волокно утримує вологу, не заважає повітрообміну, має бактерицидні властивості.

Особливості одноразових розхідників

Міцність, якість і ціну характеризує щільність тканини. Стандартним вважається показник 12-14 г/м2. Чим вища щільність матеріалу, тим важче простирадло, та більшою мірою не пропустить рідину. Взагалі щільність простирадла складає від 12 до 50 г/м2.

За розміром універсальним вважається 200х70 – 200х90 см. Однак за потреб існують інші варіанти розміру, які залежать від призначення.  Придбати одноразові простирадла можна поштучно, в рулонах або в упаковці. 

Чому слід використовувати

Сучасне життя відрізняється комфортом, практичністю. Використання одноразових простирадл відповідає цим критеріям, тому широко застосовується у повсякденному житті. 

  • Забезпечує захист гігієни людини при проведенні різних процедур.
  • Дбає про комфорт та чистоту, демонструє турботу.
  • Зручність використання одноразових простирадл.
  • Приємні до шкіри, гіпоалергенні, не прилипає до тіла.
  • Забезпечують людині захист від плям, мають антибактеріальний ефект. Захищають меблі та подовжують термін їх використання.

Великий асортимент одноразової продукції з розмаїттям відтінків гармонійно вписується у дизайн приміщення, створюючи відчуття злагоди та комфорту.   Одноразові кольорові простирадла – гарний вибір, що має багато переваг, гарантує зручність використання, економію бюджету. Різноманіття кольору добре пасує до інтер’єру, додає затишку, має заспокійливу дію, демонструє сучасність і рівень користувача.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.