Тарантіно написав сценарій заключного фільму у своїй кар'єрі

Дія фільму відбувається у Лос-Анджелесі кінця 1970-х років, а в центрі сюжету буде жінка, можливо, американська журналістка та кінокритик Полін Кейл.

Квентін Тарантіно завершив сценарій свого останнього фільму, який планує зняти цієї осені. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Сценарій маю назву "Кінокритик". Дія картини відбувається наприкінці 1970-х років у Лос-Анджелесі, головний герой - дівчина.

"Ймовірно, історія буде зосереджена на американській журналістці Полін Кейл, яку називають одним із найвпливовіших кінокритиків в історії. Наприкінці 1970-х Кейл працювала консультантом у "Paramount", цей період збігається з місцем дії сценарію", - зазначає видання.

На даний момент режисер не уклав контракт із якоюсь студією. За даними джерел видання, фільм може вийти за участю Sony. Компанія вже відповідала за останній проект Тарантіно "Якось у Голлівуді".

Режисер довгий час говорив про те, що хотів зняти лише 10 фільмів та піти на пенсію до 60 років. На даний момент він зняв дев'ять картин, а цього місяця йому виповнюється 60. 

Раніше повідомлялося, що Квентін Тарантіно, який нещодавно заявив про наміри завершити кінокар'єру, оголосив про плани повернутися на телебачення.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.